previous arrow
next arrow
Slider

Vystavovali sme na svetoznámom medicínskom veľtrhu MEDICA 2019

Chceli by sme našich zákazníkov a ostatnú širokú verejnosť informovať, že sa naša spoločnosť v termíne 18. až 21. 11. 2019 zúčastnila medzinárodného veľtrhu MEDICA 2019.

Veľtrh MEDICA, inak nazývaný aj svetové fórum medicíny, sa pravidelne uskutočňuje na výstavisku v nemeckom Düsseldorfe a je zameraný na prezentáciu spoločností a ich noviniek z oblasti medicíny a zdravotníckych technológií. Celosvetovo sa tento veľtrh radí medzi najväčšie a najvýznamnejšie odborné podujatia tohto druhu v segmente.

Viac ako 5200 vystavovateľov zo 71 krajín sveta tak malo aj tento rok možnosť obrovskému množstvu návštevníkov odprezentovať svoje novinky, výrobky či poskytované služby. Naopak, všetci účastníci veľtrhu mali možnosť zúčastniť sa bohatého programu v podobe veľkého množstva odborných prednášok, konferencií, prezentácií, diskusií a startupov prezentujúcich tie najmodernejšie HI-TECH medicínske riešenia budúcnosti.

Jedným z vystavovateľov bola aj naša spoločnosť – ELMAX ŽILINA.

Naša výstavná plocha sa nachádzala v hale 15 a bola spolu s výstavnými plochami ďalších štyroch významných slovenských spoločností súčasťou spoločnej expozície Slovenskej republiky. Tú pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR a s podporou EU organizovala Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO).

Spoločnosť ELMAX ŽILINA je exportne orientovaná spoločnosť a preto sme privítali možnosť takejto formy prezentácie. Cieľom bolo teda využiť príležitosť, predstaviť výrobný program divízie filtračných a odsávacích zariadení z oblasti zdravotníctva, farmácie a life science aj mimo pôdy SR a osloviť tak potencionálnych, nových, hlavne zahraničných zákazníkov.

Našu účasť na výstave spätne hodnotíme ako veľmi dobrý krok, ktorý dopadol nad naše očakávania. Tešíme sa veľkému záujmu o naše produkty zo strany zahraničnej odbornej verejnosti, nadviazaniu mnohých nových obchodných vzťahov z rôznych kútov sveta a tiež za pozitívne reakcie na prevedenie prezentovaných výrobkov z divízie EKOKROK - laminárnych a bezpečnostných biologických boxov. Sme presvedčení, že účasť na tejto výstave bola pre našu spoločnosť obrovská príležitosť, ktorá nás posunie aj za hranice Európy.

Chceli by sme poďakovať všetkým slovenským aj zahraničným zákazníkom, ktorí si našli čas a poctili nás svojou návštevou a tých, ktorí sa u nás zastaviť z osobných alebo pracovných dôvodov nemohli, radi uvítame priamo u nás v spoločnosti.

ELMAX ŽILINA / EKOKROK

Posted in Novinky a aktuality.