previous arrow
next arrow
Slider

Získali sme ocenenie na ELO SYS / MSV 2017!

Naša spoločnosť sa aj tento rok aktívne zúčastnila medzinárodného veľtrhu elektroniky, energetiky, elektroniky, osvetlenia a telekomunikácií ELO SYS 2017. Tento v poradí už 23. veľtrh sa konal v termíne 23. – 26.05. 2017 netradične súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom na výstavisku Agrokomplex výstavníctvo Nitra. Po dlhých rokoch sa tak presunul z materského výstaviska v Trenčíne.

Naša tohtoročná účasť bola o čosi výnimočnejšia ako po minulé roky. Naša typová rada laminárnych boxov II. triedy EKOSTAR FLOW BH v zastúpení laminárneho boxu BH1300 získala hlavné ocenenie výstavy, najúspešnejší exponát výstavy alebo inak UNIKÁT ROKA 2017. Aj toto ocenenie dokazuje technologickú úroveň a kvalitu našich produktov. Ocenenie prevzal na slávnostnom odovzdávaní osobne predseda predstavenstva spoločnosti Jozef Štalmach. Nie je to po prvýkrát, čo sme toto ocenenie dostali. Naposledy to bolo v roku 2010 za rodinu skriňových rozvádzačov RS a RN.

Naša expozícia sa nachádzala v hale B. Na výstavnej ploche 50 m2 mali návštevníci možnosť spoznať nie len novinky a výrobky spoločnosti ELMAX ŽILINA ale mali sa taktiež možnosť zoznámiť s kompletnou produktovou radou dcérskej spoločnosti EKOKROK. Tá tam odprezentovala jednak produkty z oblasti priemyselného odsávania ale aj laminárne boxy.

Naša spoločnosť sa veľtrhu zúčastnila už po niekoľký krát s cieľom prehĺbiť existujúce vzťahy so zákazníkmi a samozrejme osloviť nových, potencionálnych zákazníkov, ktorí sa ešte o nás nemali ako dozvedieť.

Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí si našli čas a poctili nás svojou návštevou a tých, ktorí sa u nás zastaviť z osobných alebo pracovných dôvodov nemohli, radi uvítame priamo u nás v spoločnosti.

ELMAX ŽILINA, a.s.

Posted in Novinky a aktuality.